top of page

PORTFOLIO

Welkom in mijn portfolio! Het is natuurlijk fijn om mijn werk te bekijken voordat we besluiten samen te werken. Hieronder vind je een scala aan projecten, variërend van uitgebreide brandingtrajecten tot kleinere ontwerpprojecten. Neem gerust de tijd om ze te verkennen en een idee te krijgen van wat ik voor jouw bedrijf kan realiseren.

VEEGSERVICE HOOGEVEEN

Mika Kreeft, een jonge en toegewijde ondernemer, is de eigenaar van Veegservice Hoogeveen. Hij zorgt ervoor dat  bedrijfsterreinen altijd schoon en verzorgd zijn. Met een sterke focus op klanttevredenheid en de bereidheid om dat extra stapje te zetten, heeft Mika snel naam gemaakt in de sector. Met deze opvallende huisstijl zal Veeg Service Hoogeveen goed gaan opvallen in de omgeving!

 

mockup visitekaart.png
Logo-icoon_Donkergroen.png
kerstkaartoverzicht.png
Primarylogo_Geelgroen.png
mapmockup_edited.png
Primarylogo_Donkergroen.png

HIGH PERFORMANCE GYM - TEAM BENJI

Benjamin, de eigenaar van Team Benji is een gedreven ondernemer die alles uit zowel zijn bedrijf als het leven probeert te halen! Met zijn nieuwe branding zet hij de volgende stap richting succes. Een compleet nieuwe uitstraling die voor 100% bij hem en zijn bedrijf past!

 

Hoofdlogo_zwartrood.png
poster2.png
Patroon_vierkant_Zwart.png
Actieboek_voorkant.png
Scherm­afbeelding 2024-01-17 om 18.09.18.png
secundairelogo_roodzwart.png
Flyeroverzicht_v1.png
binnenkant.png

NETTEBUS.NL

Voor dit geweldige bedrijf heb ik een volledige branding gecreëerd! Na de branding ben ik aan de slag gegaan om o.a. een uniek visitekaartje te ontwerpen. Daarnaast hebben we ook de buitenkant van het nieuwe pand van Nettebus.nl aangepakt, zodat het perfect aansluit bij de branding!

Hoofdlogo ontwerp nettebus.nl
Uniek visitekaartje nettebus.nl contour gesneden.
logo-icoon ontwerp nettebus.nl
secundaire, alternatieve logo ontwerp nettebus.nl

VAN DIENST TECHNIEK

Van Dienst Techniek was na enkele ontwikkelingen binnen het bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling! Met veel enthousiasme heb ik de nieuwe huisstijl gecreëerd!
 

Hoofdlogo Van Dienst Teckniek
kleurenpallet Van Dienst Teckniek
Alternatieve, secundaire logo Van Dienst Teckniek
Logo icoon Van Dienst Teckniek
Hoofdlogo Van Dienst Teckniek, visitekaartje

ECOFLES

In dit project werkte ik samen met het toffe duurzame bedrijf Ecofles, om dit prachtige logo te creëren! 🌱 Naast het logo, heb ik ook nog een aantal andere elementen mogen ontwerpen zoals een promotie flyer en flessen koker!

Vrouw heeft blauwe ecofles in hand met gekleurde achtergrond.
Ecofles flessen schrobber, schoonmaken ecofles.
Ecofles hout
Ecofles promotie flyer in de natuur.

LINA IJMKER WEDDING PLANNER

Voor Lina IJmker heb ik deze mooie branding mogen ontwerpen.
(Deze branding is niet in gebruikt.)

Overzicht_website_3x.png

BY RYENNE NAGELSTUDIO

Ryenne was toe aan een logo dat beter bij haar en haar bedrijf paste! Ik ontwierp dit kleurrijke logo voor haar nagelstudio!

Hoofdlogo ontwerp By Ryenne Nagelstudio
Logo By Ryenne Nagelstudio met op de achtergrond de eiffeltoren en een hand met gelakte nagels.
By Ryenne Nagelstudio hoofdlogo op ipad
By Ryenne Nagelstudio gelakte nagels met bloemen op de achtergrond

Misophone

Tijdens mijn studie heb ik een koptelefoon ontworpen speciaal voor mensen met Misofonie. Misofonie betekend letterlijk: haat aan geluid. Voor mensen met Misofonie is het fijn om voor elke situatie hun koptelefoon juist in te kunnen stellen. Hieronder is het logo en bijbehorende zelf ontworpen app te zien.

Tekengebied 7_3x_edited.png

TAFFUS

Taffus is een bedrijf die ik zelf opgericht heb tijdens een minor tijdens mijn studie. Ik heb hier naast de tegel-collectie ook de volledige branding en website voor ontworpen.
(website is momenteel offline)

Tekengebied 6_3x.png

PAINTBALL EMMEN

Voor dit bedrijf heb ik het een en ander aan promotie artikelen mogen ontwerpen en leveren! Denk hierbij aan een folder en cadeaubon!

bottom of page