top of page

HALLO, IK BEN INDY VAN EGTEN

De naam Creat-ive branding staat voor het meest voor de hand liggende: creatieve branding. Maar daarnaast staat het ook voor mij, de laatste drie letters van Creat-ive, staan namelijk voor Indy van Egten. That's me, het gezicht achter dit bedrijf! Met mijn diepgewortelde passie voor creativiteit en design, run ik met heel veel liefde dit bedrijf. Ik ben een jonge ondernemer die weet wat ze wil: zo veel mogelijk bedrijven voorzien van de visuele waarde die zij verdienen!

 

Van jongs af aan heb ik mezelf ondergedompeld in creativiteit, als klein meisje zat ik het liefst elke dag aan de knutseltafel en als scholier deed ik veel moeite om mijn verslagen zo mooi mogelijk op te maken. Mijn ogen zijn altijd gericht op de wereld om me heen en hoe dingen zijn vormgegeven. Dankzij mijn verschillende studies, waaronder ondernemerschap en industrieel design, en mijn ervaring bij een reclamebureau, beschik ik over een heel wat kennis om bedrijven te helpen met hun branding. Dit is namelijk wat ik het allerliefste doe.

Ben jij opzoek naar iemand die echt de tijd voor jou en je bedrijf neemt om op deze manier een uitstraling te creëren die perfect aansluit bij jou en je bedrijf? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Liefs, Indy

foto1.png
bottom of page