top of page

PRO PACKAGE

Met het Full Branding Pakket bied ik een uitgebreide aanpak van merkidentiteit, ideaal voor ondernemers die een stap verder willen zetten. Dit pakket is ontworpen voor degenen die al een bedrijf zijn gestart en nu behoefte hebben aan een professionelere branding, of voor bedrijven die merken dat hun huidige branding niet langer hun groei weerspiegelt. Als jij toe bent aan een solide en professionele visuele identiteit, dan is dit pakket voor jou. Samen creëren we een krachtige merkuitstraling die indruk maakt en jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

0 1 | MERKIDENTITEIT GESPREK

Voordat we beginnen, nemen we ruim de tijd om jou en je merk te begrijpen. We bespreken je visie, waarden en doelen om een sterke basis te leggen voor je nieuwe merkidentiteit.

0 2 | LOOK & FEEL MOODBOARD

Het 'look & feel moodboard', is een visueel moodboard die de stijl en het gevoel weergeeft waar we uiteindelijk heen willen met de branding. Het is een verzameling van afbeeldingen, kleuren, lettertypen en andere visuals die de sfeer van het merk gaan bepalen. Dit moodboard word het uitgangspunt van het ontwerp van de branding!

0 3 | PIRMAIR LOGO, SECONDAIR LOGO, LOGO ICOON

Ik ontwikkelen een uniek primair logo dat de kern van je merk weerspiegelt. Daarnaast creëer ik een secundair logo voor flexibiliteit in verschillende situaties en een logo icoon voor herkenbaarheid op kleine schalen.

0 4 | ICONEN PAKKET

Dit pakket bevat basis iconen zoals socialmedia logo's etc. Daarnaast bevat het ook aangepaste iconen die passen bij jouw branche en merkstijl. Deze iconen kunnen worden gebruikt op je website, sociale media en andere communicatiemiddelen om je visuele identiteit te versterken.

0 5 | KLEURENPALET

Er wordt een kleurenpalet geselecteerd dat je merk onderscheidt. Deze kleuren worden zorgvuldig gekozen om emoties en associaties op te roepen die je merk vertegenwoordigen.

0 6 | PATROON

Ik ontwerpen twee unieke patronen voor je die je merk visueel verrijken. Deze patronen kunnen worden toegepast op verschillende elementen, zoals achtergronden, verpakkingen en marketingmaterialen.

0 7 | TYPOGRAFIE

Ik stel een set lettertypen samen, die je merkpersoonlijkheid complementeren. Deze typografie wordt consistent toegepast in al je communicatie om een herkenbare merkstemming te creëren.

0 8 | BRANDBOOK MET BOVENSTAANDE ONDERDELEN

Je ontvangt een digitaal brandbook dat alle bovenstaande elementen bevat. Dit brandbook zal als een gids voor binnen je bedrijf gaan dienen en biedt richtlijnen voor consistentie in toekomstige ontwerpen.

0 9 | SOCIALE MEDIA TEMPLATES

In dit pakket zitten (max. acht) templates inbegrepen. Door deze templates te gebruiken weet je zeker dat je jouw branding consistent kan doorzetten. Jij maakt de keuze voor welke platformen je templates wil ontvangen. Ook zorg ik ervoor dat je social media kanaal er tip top uitziet door te zorgen voor jouw profielfoto, hoogtepunten en omslagfoto's.

1 0 | HUISSTIJL IN CANVA

Als laatste zet ik je complete huisstijl en social media templates voor je klaar in Canva, zodat je nu zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het ontwerpen van bijvoorbeeld social media content!

Investering: €2400,-

Niet bij de prijs inbegrepen:
Eventuele lettertype licentie en stockfoto’s kosten.

Eventuele reiskosten.


Om jouw huisstijl klaar te zetten in Canva dien je zelf een Canva Pro account aan te maken. De kosten hiervan zijn circa €109,- per jaar.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

bottom of page