top of page

BASIC PACKAGE

Het Basic Branding Pakket is dé go-to keuze voor slimme ondernemers met een bescheiden budget die op zoek zijn naar een sterke merkidentiteit. Dit pakket bevat alle belangrijke elementen die je nodig hebt om je merk een professionele en pakkende uitstraling te geven: een logo, kleurenpalet, patroon, iconen en lettertypes. Of je nu aan het begin staat van je avontuur in de zakenwereld of gewoon een frisse wind door je huidige merk wilt laten waaien, het Basic Package is de way to go.

0 1 | MERKIDENTITEIT GESPREK

Voordat we beginnen, nemen we goed de tijd om jou en je merk te begrijpen. We bespreken je visie, waarden en doelen om een sterke basis te leggen voor je nieuwe merkidentiteit.

0 2 | LOOK & FEEL MOODBOARD

Het 'look & feel moodboard', is een visueel moodboard die de stijl en het gevoel weergeeft waar we uiteindelijk heen willen met de branding. Het is een verzameling van afbeeldingen, kleuren, lettertypen en andere visuals die de sfeer van het merk gaan bepalen. Dit moodboard word het uitgangspunt van het ontwerp van de branding!

0 3 | PIRMAIR LOGO, SECONDAIR LOGO, LOGO ICOON

Ik ontwikkelen een uniek primair logo dat de kern van je merk weerspiegelt. Daarnaast creëer ik een secundair logo voor flexibiliteit in verschillende situaties en een logo icoon voor herkenbaarheid op kleine schalen.

0 4 | BASIS ICONEN PAKKET

Dit pakket bevat basis iconen die passen bij je merkstijl. Denk aan social media, mail en telefoon iconen die je gebruikt in je offline en online communicatie.

0 5 | KLEURENPALET

Er wordt een harmonieus kleurenpalet geselecteerd dat je merk onderscheidt. Deze kleuren worden zorgvuldig gekozen om emoties en associaties op te roepen die je merk vertegenwoordigen.

0 6 | TYPOGRAFIE

Ik stel een een set lettertypen voor je samen die je merkpersoonlijkheid complementeren. Deze typografie wordt consistent toegepast in al je communicatie om een herkenbare merkstemming te creëren.

0 7 | BRANDBOOK MET BOVENSTAANDE ONDERDELEN

Je ontvangt een digitaal brandbook dat alle bovenstaande elementen bevat. Dit brandbook fungeert als een gids voor je merkidentiteit en biedt richtlijnen voor consistentie in toekomstige ontwerpen.

Investering: €2100,-

Niet bij de prijs inbegrepen:
Eventuele lettertype licenties en stockfoto’s kosten.

Eventuele reiskosten.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

bottom of page